Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

NIKLAS BERGLIND

Mina favoriter

SE ALLT

Outfittery, personlig shopping på nätet

 Jag hörde talas om Outfittery för ett tag sedan. En stylisttjänst på nätet. Jag kände direkt att det var något jag ville prova. Sagt och gjort, jag provade tjänsten för skojs skull. Hur bra kan en stylist på nätet vara?   
På sidan som är extremt lättnavigerad ställa du inför en rad tydliga val där du sakta guidas fram till vad du gillar och inte gillar, vad dina behov är och vad du är intresserad av, prisläge och storlekar. Enklast och tydligt. 

Efter det att du gjort dina val och registrerat dig kommer en stylist ringa upp dig. Ni har en intervju på ca 20 minuter där ni går igenom dina val och sedan får du också lägga upp en personlig bild. Allt för att kitten de sätter ihop ska bli så personliga som möjligt. 

   
 
Efter några dagar får du hem en Box att hämta ut och du kan i lugn och ro välja dina plagg som du gillar och resten returnerar du fraktfritt. Gillar du inget kostar det inget. Du får fylla i ett svarsformulär och får sedan ett avslutningsmail av din stylist. Det är enkelt, kul och smart. Jag var väldigt nöjd och tyckte det fanns många bra märken att välja på.

//Outfittery//

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  Niklas Berglinds webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Lifestyle
  Sara Che
  Hälsa
  Foodjunkie
  Home
  Jannike Ebbing
  Lifestyle
  Sophia Anderberg
  Hälsa
  Joanna Swica
  Lifestyle
  Emelie Walles
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Hälsa
  Sassa Asli
  Lifestyle
  Cassandra Klatzkow
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Hälsa
  Jenny Sunding
  Mode
  Mathilda Weihager
  Hälsa
  Fannie Redman
  Lifestyle
  Cassandra Lundgren
  Mode
  Emma Danielsson
  Lifestyle
  Evelina Andersson
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Mode
  Paulina Forsberg
  Lifestyle
  Fanna Ndow Norrby
  Mode
  Imane Asry
  Home
  34 kvadrat
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Mode
  Fanny Ekstrand