Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

NIKLAS BERGLIND

Mina favoriter

SE ALLT

Foodora.se, mat från restaurang direkt hem. 

   
 Okej, ni vet känslan när man sitter och blir sugen hemma och inte orkar laga mat, inte orkar handla utan bara vill hänga kvar hemma i soffan. 

   
 Jag skulle i lördags ut till vänner i skärgården och hade inte hunnit fixa någon present. Min vännina Marita har stenkoll på allt gällande mat och vin och hade tidigare tipsat mig och foodora, en tjänst på nätet som för 39kr cyklar hem maten från några sköna restauranger i innerstan i Stockholm. Miljövänligt och billigt- Winwin. 

  
Jag gick in på hemsidan, fyllde i postnummer och adress.  Drog ihop lite härlig chark från Broms på Karlavägen och lade en order. Vips så kom det en trevlig kille cyklandes med en massa härligheter. Jag hann knappt packa. Killarna gillade verkligen plocket och kvällen i skärgården startade på bästa sätt.  

 
//foodora//

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
    Niklas Berglinds webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!