Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

NIKLAS BERGLIND

Mina favoriter

SE ALLT

Stretch efter träning 

Stretch är omdiskuterat huruvida det hjälper återhämtning efter fysisk aktivitet. Jag kan bara tala för mig själv och jag blir mjukare, rörligare och starkare med funktionell träning och stretch. Hög belastning och egen kroppsvikt. Ju starkare jag känner mig desto vigare blir jag. Som dansare är det av största vikt att ha kontroll över balans och tyngdpunkt. Därför tränar jag mycket rörlighet. Var noga, ta det lugnt i början och ta hjälp. Just nu är favoritleksakerna parallets. Handtag i trä eller stål som du kan träna bl a handstående på.  

    
    
    
 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  Niklas Berglinds webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Lifestyle
  Sara Che
  Hälsa
  Foodjunkie
  Home
  Jannike Ebbing
  Lifestyle
  Sophia Anderberg
  Hälsa
  Joanna Swica
  Lifestyle
  Emelie Walles
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Hälsa
  Sassa Asli
  Lifestyle
  Cassandra Klatzkow
  Hälsa
  Jenny Sunding
  Mode
  Mathilda Weihager
  Hälsa
  Fannie Redman
  Lifestyle
  Cassandra Lundgren
  Mode
  Emma Danielsson
  Lifestyle
  Evelina Andersson
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Mode
  Paulina Forsberg
  Lifestyle
  Fanna Ndow Norrby
  Mode
  Imane Asry
  Home
  34 kvadrat
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Mode
  Fanny Ekstrand