Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

NIKLAS BERGLIND

Mina favoriter

SE ALLT

Kyssar och marklyft från Björn Borg i Stockholms tunnelbana 

  
På väg från gymmet står jag i t-banan och slökikar på min mobil. Där i ögonvrån ser jag något som får min uppmärksamhet. Där det annars hänger ganska trött reklam ser jag nu denna bild. 2 män som tränar och pussas. 

Björn Borg släpper appen #Sprinter.  

Där du kan hitta en träningskompis eller en kärlekspartner. Kanske både och? 2015 borde inte en bild med två män som pussas vara en stor sak ändå ser jag person efter person som går fram och fotar bilden. Några skrattar, andra ler en tredje vågar inte möta någons blick. Jag säger hatten av för Björn Borg. 

//Björnborg//

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  Niklas Berglinds webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Lifestyle
  Sophia Anderberg
  Home
  34 kvadrat
  Home
  Jannike Ebbing
  Lifestyle
  By Momo
  Hälsa
  Foodjunkie
  Lifestyle
  Cassandra Lundgren
  Hälsa
  Sassa Asli
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Hälsa
  Joanna Swica
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Hälsa
  Jenny Sunding
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Mode
  Emma Danielsson
  Mode
  Mathilda Weihager
  Mode
  Paulina Forsberg
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Hälsa
  Fannie Redman
  Mode
  Pamela Bellafesta