Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

NIKLAS BERGLIND

Mina favoriter

SE ALLT

Blomkål och falukorv 

Blomkål är underskattat, utskällt och tyvärr ofta sönderkokt. Jag gillar att koka det lagom knaprigt och sedan tillsätta rejält med stekt gul lök och vitlök. Ibland blir det bacon till. Idag valde jag falukorv och bechamelsås. Urgott, väldigt enkelt och prisvärt. En klassisk husman mitt i veckan. Jag brukar salta och peppra rätt ordentligt och bränna av vitlöken så den får en mjuk och nötig karaktär. Smöret får inte brännas men ska gå över rejält innan jag varsamt blandar blomkålen, lök och smör. Bechamelsåsen har jag vid sidan av och jag gillar den rejält krämig och med svartpeppar och inte vitpeppar. Ibland blir det mjölk till, idag blev det en trevlig ripasso. Smaklig spis! 

  

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
    Niklas Berglinds webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!