Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

NIKLAS BERGLIND

Mina favoriter

SE ALLT

Mockabyxa hösten -15

  
I 37 graders hetta strosade vi runt i Palma stad idag och då plötsligt låg de där och flörtade helt ogenerat. De där byxorna som bara ligger och blinkar i hyllan likt ett nödbloss till sjöss. Mockabyxor i rätt färg och form. Jag försökte minsann att bara gå förbi men självklart lyckades den ganska snygga säljaren få mig in provhytten med en mockabyxa delux. Byxan är lite lång men det styr min skräddare i Stockholm upp på nolltid. Glad och något förvånad stegade jag ut i hettan och svalkade mig med ett glas bubbel. En bättre Palma-utflykt. Bild kommer. 

//Massimodutti//

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
    Niklas Berglinds webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!