Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

NIKLAS BERGLIND

Mina favoriter

SE ALLT

Världens godaste rödspätta

Okej, jag är hungrig som få efter träning. Onsdagstrött och en snabbhandling senare kommer jag hem med färsk rödspätta (kostar inte många kronor) broccoli, créme fresch, vitlök, salt & pepprar. 

Slå ihop créme fresch med hackad vitlök, salt, peppar och ringla i olja. In i kylen. Låt broccolin koka upp och slå av hastigt. Lägg under handduk och låt gå klart i durkslag. Samtidigt steker du fisken på hög värme med rikligt med smör. Du märker när fisken är klar då sidorna blir vita. Ös med smör, salta och peppra rikligt. Låt inte fisken gå för lång tid. Ingen vill ha torr fisk. Den ska vara mjäll men med lite färg. 

Lägg upp. Servera. Smaklig spis. 

  

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
    Niklas Berglinds webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

    Lifestyle
    Sophia Anderberg
    Hälsa
    Joanna Swica
    Lifestyle
    Susanne Barnekow
    Hälsa
    Josefines Yoga
    Mode
    Paulina Forsberg
    Home
    34 kvadrat
    Lifestyle
    Mitra Javadi
    Lifestyle
    Fanna Ndow Norrby
    Lifestyle
    Evelina Andersson
    Lifestyle
    Sara Che
    Home
    Jannike Ebbing
    Lifestyle
    Cassandra Klatzkow
    Mode
    Emma Danielsson
    Lifestyle
    Cassandra Lundgren
    Mode
    Mathilda Weihager
    Mode
    Fanny Ekstrand
    Mode
    Tyra-Stina Wilhelmsson
    Mode
    Imane Asry