Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

NIKLAS BERGLIND

Mina favoriter

SE ALLT

Longines, en kärlekssaga.

Klockor är en av de starkaste och få accessoarerna män har. En klocka som håller över tid och som faktiskt är/blir en klassiker är svårt att hitta. Det blir dyrt och jag som gillar att byta klocka och armband efter klädsel och säsong har aldrig lagt någon riktig vikt vid en riktig klassiker. Märkligt kan tyckas men då har jag hellre lagt pengar på resor och andra upplevelser. Nu var det dock dags att kika på något mer hållbart. Något som finns kvar. 

   
   Jag gillar verkligen TRIWA och DW men klart det blir skillnad när du börjar prata Longines, Omega eller Rolex. Jag har länge kikat och bestämde mig nu för en Longines. En liten sommarpresent till mig själv efter avslutat arbetsår. Grattis mig själv! 

//LONGINES//TRIWA//DW//

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
    Niklas Berglinds webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!