Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

NIKLAS BERGLIND

Mina favoriter

SE ALLT

Happy swedes och John Henric i regnet.

  
Sverige, juli- iskallt och regn. Jag vet, jag borde inte vara förvånad men att ha långbyxa och kashmirtröja känns onekligen lite snopet. Ingen sommar här inte men det kommer väl.. Uppsidan är ju onekligen att rött vin funkar bra när regnet smattrar på balkongen och att löpning i regnet är bland det bästa jag vet. Kashmir är lent, mjukt, lyxigt och förbannat skönt. John Henric har en tunnstickad variant i olika färger. Perfekt till weekenden på landet eller avslappnat med shorts eller jeans. 

   
   
Ett glatt paraply med en grönskande lövskog piggar upp min regniga tisdag. Smart, kul och garanterad snackis vid busshållplatsen. Happy swedes gör varianter som garanterat sticker ut. Blå himmel eller helt i silver, hitta din favorit. I’m singing in the rain.

   
     

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
    Niklas Berglinds webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!