Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

NIKLAS BERGLIND

Mina favoriter

SE ALLT

Björn Borg shorts sommaren 2015

Sköna, snygga och funktionella löparshorts är inte alltid det lättaste att hitta. Någon söm som skaver, en ficka som är fel och dålig passform är vanliga misstag. Ibland tror jag även designern glömt att paketet måste ligga på plats. De här rackarna från Björn Borg är mina nya favoriter. Bra passform, snyggt marmorprint, bra benlängd och skön innerbyxa. Dragkedjorna är ganska grova men  det stör inte. Perfekta till lek i parken, löpturen eller för sommarens bad. (Om det blir av)  

               //Björn Borg// Reebok// Nike 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
    Niklas Berglinds webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!