Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

NIKLAS BERGLIND

Mina favoriter

SE ALLT

4th of July i Stockholm

  
Idag är det den 4th of July. Ett datum då USA firar sin självständighetsdag. ”Independent Day.” 1776 förklarade 13 brittiska kolonier i Nordamerika sin självständighet från Storbritannien och USA’s självständighetsförklaring ratificerades av den kontinentala kongressen. I år firar vi extra mycket då USA äntligen har godkänt äktenskap på lika vilkor oavsett läggning. Det är något vi i Sverige idag tar för givet men det var först 1 maj 2009 som lagen trädde i kraft i Sverige. Vi firar lite extra idag! 

   
   Kaffe på sängen är en del av min lördagsritual. Det är något magiskt med att få ligga kvar i sängen och spreta med tårna. 

   
     I kväll är det stor fest och firande på Mälar Paviljongen på södra Mälarstrand. Firandet börjar nu med drinkar på balkongen. Balkongen är vår oas och ett litet skönt extrarum på sommaren. 
   
     Det är alltid trevligt med hemmamiddagar och  idag känns det riktigt kul att gå ”all in” i inredning och dukning. Små detaljer som gör helheten. Jag höjer mitt glas och säger grattis USA! 

Styling: Emanuel Rohdén 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
    Niklas Berglinds webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!