Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

NIKLAS BERGLIND

Mina favoriter

SE ALLT

Tråda ansiktet, manlig grooming på Corinne & Friends.

Jag har som många män ganska ordentliga ögonbryn, de blir rätt buskiga men jag gillar det. Vad jag inte gillar är att de växer ihop. Ett uniborow är inte min melodi. Varken på män eller kvinnor. Jag går till Mona på Corinne & Friends. Hon är en mästare på att forma och skapa bryn som ser helt naturliga ut men som är rejält tuktade. Mona är en hård kvinna. Hur jag än skriker fortsätter hon lugnt och metodiskt tills hyn är helt slät och brynen perfekta.


  

Mona plockar och klipper brynen och trådar bort småfjunen på kindben, kinder och vid ögonen. Det gör ont och huden blir lite röd men det brukar lägga sig till dagen efter. Jag känner mig fräsch, ren och plötsligt ser jag piggare ut. Trådning är inte för alla. Har du känslig hy ska du givetvis prata med en hudterapeut innan. 

Mona hittar ni på Corinne & Friends. 
  

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Man

  Niklas Berglinds webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Lifestyle
  Sandra Beijer
  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Mode
  Mathilda Weihager
  Home
  Andrea Brodin
  Lifestyle
  Josefin Dahlberg
  Lifestyle
  Linn Herbertsson
  Mode
  Petra Tungården
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Hälsa
  Ida Warg
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Hälsa
  Foodjunkie
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Hälsa
  Fannie Redman
  Mode
  Paulina Forsberg
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Mode
  Emma Danielsson
  Man
  Niklas Berglind