Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

NIKLAS BERGLIND

Mina favoriter

SE ALLT

Tråda ansiktet, manlig grooming på Corinne & Friends.

Jag har som många män ganska ordentliga ögonbryn, de blir rätt buskiga men jag gillar det. Vad jag inte gillar är att de växer ihop. Ett uniborow är inte min melodi. Varken på män eller kvinnor. Jag går till Mona på Corinne & Friends. Hon är en mästare på att forma och skapa bryn som ser helt naturliga ut men som är rejält tuktade. Mona är en hård kvinna. Hur jag än skriker fortsätter hon lugnt och metodiskt tills hyn är helt slät och brynen perfekta.


  

Mona plockar och klipper brynen och trådar bort småfjunen på kindben, kinder och vid ögonen. Det gör ont och huden blir lite röd men det brukar lägga sig till dagen efter. Jag känner mig fräsch, ren och plötsligt ser jag piggare ut. Trådning är inte för alla. Har du känslig hy ska du givetvis prata med en hudterapeut innan. 

Mona hittar ni på Corinne & Friends. 
  

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
    Niklas Berglinds webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!