Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

NIKLAS BERGLIND

Mina favoriter

SE ALLT

Bästa försommardrinken på Kungliga Djurgården 

   
                 Vi vet ju att midsommar sällan är någon varm historia. Det här med att flytta in och ut är lika klassiskt som sillbordet. Vi sitter i våra tunna kavajer och uppvikta byxben med bara fötter och värmer oss med en och annan hutt och visa. Vart efter kvällen lider brukar vi vara blåfrusna och förskylningen kommer som ett brev på posten. Vi sitter och önskar inget hellre än att krypa upp i soffan med en brasa som sprakar och ett glas rött i näven. Temperaturen utanför påminner oftast om juldagen. Jag passade på att tjuvstarta firandet nu när värmen faktiskt varit här och njöt i fulla drag av avklippta shorts, skjorta och sandaler. Jag har Kungliga Djurgården nära och tycker det finns utmärkta ställen för drinkar i det gröna lite överallt. En perfekt sommarlook med en perfekt försommardrink.  Ta hojen och njut av det gröna landskapet. 

Drink: 

Gin 4cl

Bubbelvatten med basilika och lime

Rikligt med is

Drick på brygga! 

Muggar, flaskor, filt och korg hittar ni på Granit

   
         

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
    Niklas Berglinds webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!