Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

NIKLAS BERGLIND

Mina favoriter

SE ALLT

Lernberger Stafsing, en av mina hårfavoriter

Sommaren har kommit och även om sommaren inte levererat de temperaturer vi vill ha ännu är det hög tid att ta hand om sitt hår. För den där solkyssta, saltstänkta surferlooken krävs det underhåll och bra produkter. Ett solblekt, färgat hår skriker efter fukt och näring. Mitt hår blir ofta torrt (vanligt för lockigt hår) och behöver en massa fukt och olja för att bli riktigt bra. När håret känns livlöst och lockarna känns fattiga är det ofta brist på fukt. Jag som gärna sätter upp en skön manbun behöver produkter som gör skillnad och som vårdar håret. En tofs kan slita rejält på håret. En bb-cream är perfekt för att laga och fixa samt få bort det retliga frisset. Håret blir blankt och lockarna bounsar. Lernberger Stafsing har tagit fram en serie för olika typer och kvaliteer. Jag gillar oilboostern och brukar ha den i över natten. Saltvattensprayen ger en perfekt beachlook utan att torka ut. Jag gillar den här serien och den är en av mina favoriter just nu. Patrik Lernberger och Mattias Stafsing är yrkesmän med stor och bred erfarenhet av hår,  erkända och 2 väldigt duktiga stylister. 

  

  
     

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
    Niklas Berglinds webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!