Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

NIKLAS BERGLIND

Mina favoriter

SE ALLT

Lernberger Stafsing, en av mina hårfavoriter

Sommaren har kommit och även om sommaren inte levererat de temperaturer vi vill ha ännu är det hög tid att ta hand om sitt hår. För den där solkyssta, saltstänkta surferlooken krävs det underhåll och bra produkter. Ett solblekt, färgat hår skriker efter fukt och näring. Mitt hår blir ofta torrt (vanligt för lockigt hår) och behöver en massa fukt och olja för att bli riktigt bra. När håret känns livlöst och lockarna känns fattiga är det ofta brist på fukt. Jag som gärna sätter upp en skön manbun behöver produkter som gör skillnad och som vårdar håret. En tofs kan slita rejält på håret. En bb-cream är perfekt för att laga och fixa samt få bort det retliga frisset. Håret blir blankt och lockarna bounsar. Lernberger Stafsing har tagit fram en serie för olika typer och kvaliteer. Jag gillar oilboostern och brukar ha den i över natten. Saltvattensprayen ger en perfekt beachlook utan att torka ut. Jag gillar den här serien och den är en av mina favoriter just nu. Patrik Lernberger och Mattias Stafsing är yrkesmän med stor och bred erfarenhet av hår,  erkända och 2 väldigt duktiga stylister. 

  

  
     

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  Niklas Berglinds webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Lifestyle
  Cassandra Lundgren
  Hälsa
  Hanna Elfast
  Home
  Jannike Ebbing
  Mode
  Emma Fridsell
  Hälsa
  Joanna Swica
  Mode
  Emma Danielsson
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Fanna Ndow Norrby
  Lifestyle
  Sophia Anderberg
  Lifestyle
  Evelina Andersson
  Mode
  Mathilda Weihager
  Mode
  Imane Asry
  Lifestyle
  Mitra Javadi
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Lifestyle
  Cassandra Klatzkow
  Lifestyle
  Sara Che