Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

NIKLAS BERGLIND

Mina favoriter

SE ALLT

HKH Sofia och HKH Carl Philips bröllopsdag

   

 Det har varit riktigt intensiva dagar och mycket förberedelser inför att täcka och bevaka bröllopet. Jag och grymma reportern Soraya Lavasani försnackade för TV4 precis nere vid vattnet i Kungsträdgården. Varmt & förväntansfullt. Stämningen var helt fantastisk vid slottet. 

Prinsbröllopet, en saga med alla nödvändiga bitar och delar. En flicka av folket som får prinsen och hela kungariket. Ja, iaf en snygg prins och en villa på Djurgården. HKH Sofia och HKH Carl Philip strålande ikapp med solen som sken som aldrig förr över Logården vid det kungliga slottet i Stockholm. Under själva vigseln satt jag och kommenterade i en studio på Expressen.  

   Det var inte ett öga torrt. När prinsen möter Sofias blick i kyrkan och går mot henne, ja då stod tiden still. Det leendet som de båda gav varandra sade allt och måste fått alla tvivlare på fall. Ett generöst, storslaget bröllop med alla ingredienser. Prinsessans Sofias klänning av begåvade Ida Sjöstedt var precis rätt. Klassisk men fortfarande tidsenlig. Prins Carl Philip var fruktansvärt stilig i sin uniform. De byxorna satt inte tokigt alls. Fantastiska PR-konsulten och makeup-stylisten William Värnlid har onekligen gjort ett magiskt arbete. Svårt med makeup under en hel dag och i sådan värme. 

 
Silvias klänning var också magisk, snygg val att köra fodral men stenar och broderier. Jag tycker drottningen såg fantastisk ut. När Viktoria dök upp på röda mattan sa jag till programledaren malin Roos; – ”det där ser ut som en klänning från hm’s consciouskollektion, men det kan det väl inte vara”, men det var ju precis vad det var! Hon kan som ingen annan. Urhäftigt! Grattis H&M! (Och snyggt stylat av superstylisten Tina) 

  
Mina anda favoriter var såklart systrarna klädda i Victoria Chan och prinsessan Madeleine i Elie Saab. Andra som stod ut från mängden var såklart Pr-geniet Christina Saliba och drottning Margareta av Danmark. 

  

Ett stort lycka till och varma lyckönskningar! 

   

  

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
    Niklas Berglinds webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!