Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

NIKLAS BERGLIND

Mina favoriter

SE ALLT

Slitna, svarta favoritjeans från Dbrand

Det går i perioder men så fort det blir sommar är det alltid slitna jeans som kommer fram ur garderoben igen. Ljusa, mörka och svarta. Snyggt till det mesta. Framförallt för en avslappnade look med kavaj eller en skön, urtvättad sweatshirt. Mina favoriter just nu kommer från Dbrand. Enkla slitningar på knäna. När det kommer till slitningar, håll det enkelt. Det blir tyvärr ofta för trasigt. Låt resten vara riktigt uppstyrt så det blir en skön kontrast.  

     

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
    Niklas Berglinds webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!