Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

NIKLAS BERGLIND

Mina favoriter

SE ALLT

Regn och rusk

Det här vidriga vårvädret gör mig galen. Galen. Det känns som att vi är gisslantagna i en vårdnadstvist mellan herr vinter och fru sommar. Dessa tvära kast mellan varmt och kallt får mig att känna mig felklädd och som att jag är i någon form av övergångsålder. Kanske är jag också just det, jag fyller år på fredag. Regnet har varit obarmhärtigt. Kallt, ruggigt och inte det minsta härligt. Jag fick nog av blöta sneakers och förstörda skinnskor. De här Chelseabootsen i gummi från Stenk är faktiskt supersköna och inte för varma. De känns mer som vanliga skor och inte som en stövel. Perfekt nu när det är kladdigt ute och regnet öser ned. Lika bra i trädgården som på festivalen. Jag kommer ha dessa i skärgården hela sommaren. (Jag tänker ogenerat hälsa på vänner i skärgården hela sommaren) Så det så. Lägg ölen på kylning vänner…

       

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  Niklas Berglinds webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Lifestyle
  Sophia Anderberg
  Home
  Jannike Ebbing
  Lifestyle
  Cassandra Lundgren
  Mode
  Emma Fridsell
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Hälsa
  Joanna Swica
  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Evelina Andersson
  Lifestyle
  Fanna Ndow Norrby
  Mode
  Emma Danielsson
  Mode
  Imane Asry
  Mode
  Mathilda Weihager
  Lifestyle
  Mitra Javadi
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Lifestyle
  Cassandra Klatzkow
  Lifestyle
  Sara Che