Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

NIKLAS BERGLIND

Mina favoriter

SE ALLT

Regn och rusk

Det här vidriga vårvädret gör mig galen. Galen. Det känns som att vi är gisslantagna i en vårdnadstvist mellan herr vinter och fru sommar. Dessa tvära kast mellan varmt och kallt får mig att känna mig felklädd och som att jag är i någon form av övergångsålder. Kanske är jag också just det, jag fyller år på fredag. Regnet har varit obarmhärtigt. Kallt, ruggigt och inte det minsta härligt. Jag fick nog av blöta sneakers och förstörda skinnskor. De här Chelseabootsen i gummi från Stenk är faktiskt supersköna och inte för varma. De känns mer som vanliga skor och inte som en stövel. Perfekt nu när det är kladdigt ute och regnet öser ned. Lika bra i trädgården som på festivalen. Jag kommer ha dessa i skärgården hela sommaren. (Jag tänker ogenerat hälsa på vänner i skärgården hela sommaren) Så det så. Lägg ölen på kylning vänner…

       

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Man

  Niklas Berglinds webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Home
  34 kvadrat
  Home
  Andrea Brodin
  Hälsa
  Foodjunkie
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Mode
  Mathilda Weihager
  Lifestyle
  Linn Herbertsson
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Hälsa
  Ida Warg
  Hälsa
  Sassa Asli
  Hälsa
  Fannie Redman
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Mode
  Petra Tungården
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Mode
  Paulina Forsberg
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Mode
  Emma Danielsson
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Man
  Niklas Berglind