Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

NIKLAS BERGLIND

Mina favoriter

SE ALLT

Stylisten Niklas Berglind spanar Lindex ss15.

lindex mniklas berglind metro 3lindex niklas berglind metro 2lindex niklas berglind metro 5

Klädhögen växer och växer..

lindex niklas berglind metro

Här sitter jag och är lite härlig

 

Jag är ute och letar kläder inför ett grymt spännande uppdrag, det är olika mest hela tiden just nu. TV-produktionen Vardagspuls, Nyhetsmorgon, och nu SVT.

Tv-produktuioner är lite speciellt då det inte alltid är saker i vanliga livet som faktiskt funkar i kameran. Myten säger ju att kameran lägger på minst 5 kilo och det är faktiskt sant. Det gäller att hitta kläder som får dig att se bekväm, snygg och trovärdig för just den kontexten du ska medverka i. Nyhetsankare eller lekledare. Alla vill vi se så bra ut som möjligt men så klart på olika sätt. Grundknepen är dock samma. Idag letar jag kläder till Sarah Dawn Finer som ska programleda SVT-produktionen ”Inför Eurovision Song Contest”. 4 program där folkkära artister hissar och dissar våra europeiska grannars bidrag. Det gäller att hitta rätt ton så att det inte bli för glammigt och heller inte underklätt. Givetvis måste man också förhålla sig till de andra gästernas stil. Inte alltid det lättaste. Hur ser studion ut?  Ska de sitta ned? Det är alltid spännande att se vart man till slut hamnar när man står på inspelning. Det blir garanterat aldrig som man tänkt. Nästa vecka får Ni se resultatet.

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • Hej på dig Niklas! Du har ju verkligen koll på läget, och jag skulle hemskt gärna velat ha din hjälp med märken/återförsäljare av beigea rockar. Har letat och letat, men är inte sugen att lägga 10 000 på en rock. Har du några tips?

  Vänliga hälsningar, Kristoffer

  Kristoffer 2015-04-12 18:19:15
  Svara
  • Svar på Kristoffers kommentar.

   Hej Kristoffer!
   Jag vet precis hur du känner. Det finns i dagsläget grymt bra rockar för en hyfsat billig penning. Har du bestämt dig för modell? Enkel, dubbelknäppt?
   Jag tycker Brothers har en hel del fina rockar, likaså Morris Stockholm. De ligger på ca 3000kr. Satsa på en klassiker som håller över tid. Inte för mycket detaljer som nästa år känns daterade. Jag kommer prata vårklassiker på TV4 Nyhetsmorgon på torsdag, spana in mina favoriter då! Lycka till!

   niklasberglind 2015-04-12 19:35:42
   Svara
Niklas Berglinds webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!