Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

NIKLAS BERGLIND

Mina favoriter

SE ALLT

Stylist Niklas Berglind säger Hej!

niklas berglind

Niklas Berglind i Stadshuset i Stockholm under melodifestivalen 2015.

 

Hej på Er!

Det känns som att skriva en kontaktannons, en sådan där annons som ska sälja, en annons som Ni ska gilla. En blogg som ska stå ut från mängden, som ska stå ut från det ständiga mediabruset och en blogg som ska locka till skratt. Bloggen ska ge inspiration men inte vara för undervisande,  inte vara för teknisk och inte ge dåligt samvete. Tänk en sådan där härlig feelgood-film som bara kan ha ett lyckligt slut, med vackra hollywoodskådisar, i vackra miljöer, med vackra kläder. En sån blogg.

Eller inte.

Jag tänker nog mer diskbänksrealism blandat med en gnutta flärd. Okej, en hel del flärd. Falukorvsring i ugn med hemmastompat potatismos och ett bra glas rött. Slitna jeans i prippsblåmiljö, samt och en och annan klänning. Okej, kanske rätt mycket klänningar. Kanske en klack eller två, vad vet jag. Resor till när och fjärran. Jag klär en hel del kända kvinnor och män, jag stylar en del reklam, jag pratar mode i TV4 Nyhetsmorgon och jag dricker mycket kaffe. Jag tycker om att springa, inte för att räkna kalorier eller för att tävla. Jag springer för att det ger mig en perfekt balans av livet, den egna färden mot ett mål, inte på tid utan att få ha så jäkla kul som möjligt under tiden. När jag gifte mig för snart 7 år sedan hade Vi valt ingångsmarschen mycket noga. Det är ett otroligt vackert stycke som spelades på piano med en stor gospelkör som lyfte taket i kyrkan. I slutfrasen sjunger solisten, ”för jag vill känna att jag levt mitt liv”. Det är precis så, varken mer eller mindre. Det var inte ett öga torrt.

Niklas

Kostym: Nikolaj

Skor: JimRickey

 

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
12kommentarer
Niklas Berglinds webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!