Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

NIKLAS BERGLIND

Mina favoriter

SE ALLT

Niklas Berglind provar OBH  Nordica Attraxion

(I samarbete med HBO Nordica


Det här med hår. Jag har ju ganska mycket hår på huvudet och ett rejält skägg. Jag är glad över att kunna leka med olika frisyrer men skägget vill jag ska vara kort, välansat och prydligt. Hår kan se riktigt lortigt och ofräscht ut om det bara får leva sitt eget liv. OBH Nordica Attraxion är en ny groomingserie för män. Med en design inspirerad av professionella salongverktyg är det enkelt att styla hår- och skägg. 


Skärbladen är utformade med optimal skärvinkel för att uppnå bästa klippresultat. Alla produkter har digital display eller indikator för att ge användaren full kontroll över produkternas laddningsbehov och kvarvarande användningstid. Attraxion Extreme Hair & Beard Clipper har 3 valbara hastigheter för precis styling av skägg och hår. Uppladdningsbart li-ion batteri for sladdlös användning upp till 135 min. Den digitala displayen visar återstående användningstid, vald hastighet, olja, batterinivå. De justerbara titaniumbelägda skärbladen klipper 0,5 mm-2,5 mm med 0,5 mm precision. Dessutom medföljer 6 stycken kammar för 28 olika längdsinstallningar, gleskam, rengöringsborste, praktisk förvaringsväska samt laddningsstation.
Jag är supernöjd och tycker det är toppen med olika tillbehör men framförallt gillar jag att den är riktigt vass och smidig. Funkar även toppen att ha med på resan som nu när jag är i LA. Varför inte alltid se fräsch ut? 

Du hittar trimmern här:

//Hbonordicaattraxion//

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Man

  Niklas Berglinds webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Home
  Andrea Brodin
  Mode
  Paulina Forsberg
  Mode
  Mathilda Weihager
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Hälsa
  Ida Warg
  Hälsa
  Foodjunkie
  Mode
  Petra Tungården
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Lifestyle
  Linn Herbertsson
  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Lifestyle
  Josefin Dahlberg
  Hälsa
  Fannie Redman
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Hälsa
  Sassa Asli
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Mode
  Emma Danielsson
  Lifestyle
  Sandra Beijer
  Man
  Niklas Berglind