Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

NIKLAS BERGLIND

Mina favoriter

SE ALLT

Hej London, hej Claridge’s!


Jag tar morgonflighten från Stockholm och checkar in på anrika Claridge’s. Börjar med en ansiktsbehandling innan dagen startar. Hotellet ligger i hjärtat av London i det lyxiga Mayfair, bara ett stenkast från Bondstreeet. 

Jag är här på jobb, mer om det senare. 

Idag är det premiär för filmen Bridget Jones diary 3 och vem går jag bokstavligt talat rakt in i när jag ska gå till mitt rum? Jo, Renee Zellweger  her self! Ursnygg får jag tillstå. Hon ler och jag skrattar förläget. Den mkt ordningsamma kvinnan från receptionen som ska visa mig upp viskar teatraliskt och jag leker att jag också är en filmstjärna. Skinnjacka och keps får alla att se ut som en stjärna. Här samsas alla under samma tak. Jag känner att jag kommer trivas riktigt bra. 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Man

  Niklas Berglinds webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Mode
  Paulina Forsberg
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Home
  Andrea Brodin
  Mode
  Petra Tungården
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Lifestyle
  Josefin Dahlberg
  Lifestyle
  Sandra Beijer
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Hälsa
  Foodjunkie
  Lifestyle
  Linn Herbertsson
  Home
  34 kvadrat
  Hälsa
  Ida Warg
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Lifestyle
  Vanja Wikström
  Mode
  Mathilda Weihager
  Mode
  Emma Danielsson
  Man
  Niklas Berglind
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Hälsa
  Fannie Redman