Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

NIKLAS BERGLIND

Mina favoriter

SE ALLT

Vagabond Shoes aw15

Jag ska göra ett samarbete med Vagabond Shoes där jag valt mina favoriter för hösten -15. Jag och moderedaktören Martin Hansson var nere i Köpenhamn tidigare I våras och spanade höstens nyheter samtidigt som vi gästade invigningen av den snygga Vagabondbutiken. Jag gillar loafers året om och jag har helt snöat in på grova traktorsulor. Perfekt nu när det regnar och kommer bli kallare. Jag stylar det med kortare brallor, jeans eller kostymbyxa. Gärna utan strumpor men med steps. (Små strumpor som inte syns) 

   
    
    
    
    
 
Att våga matcha färg med färg, monokromt och vinrött med rödare toner är helt rätt i höst. Våga gå ton-i-ton men håll accessoarerna i samma färg. I mitt fall svarta skor, svart läder armband på klockan och svart laptopcase. 

//Vagabondswebshop//

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Man

  Niklas Berglinds webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Hälsa
  Josefines Yoga
  Lifestyle
  Linn Herbertsson
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Home
  Andrea Brodin
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Hälsa
  Sassa Asli
  Hälsa
  Ida Warg
  Home
  34 kvadrat
  Hälsa
  Foodjunkie
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Mode
  Petra Tungården
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Mode
  Mathilda Weihager
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Mode
  Paulina Forsberg
  Hälsa
  Fannie Redman
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Lifestyle
  Josefin Dahlberg
  Mode
  Emma Danielsson
  Lifestyle
  Sandra Beijer
  Man
  Niklas Berglind
  Marie Serneholt