Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

NIKLAS BERGLIND

Mina favoriter

SE ALLT

Stretch efter träning 

Stretch är omdiskuterat huruvida det hjälper återhämtning efter fysisk aktivitet. Jag kan bara tala för mig själv och jag blir mjukare, rörligare och starkare med funktionell träning och stretch. Hög belastning och egen kroppsvikt. Ju starkare jag känner mig desto vigare blir jag. Som dansare är det av största vikt att ha kontroll över balans och tyngdpunkt. Därför tränar jag mycket rörlighet. Var noga, ta det lugnt i början och ta hjälp. Just nu är favoritleksakerna parallets. Handtag i trä eller stål som du kan träna bl a handstående på.  

    
    
    
 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Man

  Niklas Berglinds webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Mode
  Emma Danielsson
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Home
  Andrea Brodin
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Lifestyle
  Linn Herbertsson
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Hälsa
  Sassa Asli
  Hälsa
  Ida Warg
  Home
  34 kvadrat
  Hälsa
  Foodjunkie
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Mode
  Petra Tungården
  Mode
  Mathilda Weihager
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Mode
  Paulina Forsberg
  Hälsa
  Fannie Redman
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Lifestyle
  Josefin Dahlberg
  Lifestyle
  Sandra Beijer
  Man
  Niklas Berglind
  Marie Serneholt